Jaké jsou trendy v designu vypínačů a zásuvek?

12.09.2022

 

 Stále větší důraz kladou designéři i investoři při výběru vypínačů a zásuvek na použité materiály. Zdůrazňuje se nejen estetické hledisko, ale i původ materiálu, udržitelnost a kvalita. Proto při výběru převažují ušlechtilé materiály, jež vyniknou, mají vysokou užitnou hodnotu a jsou nadčasové.

 

 Už dávno neplatí, že jsou vypínače a zásuvky jen pouhým funkčním prvkem. Nyní jsou především designovým doplňkem, jež hraje významnou roli v celém bytovém designu, kde často zůstává solitérním prvkem na stěně podobně jako obraz. Ač se jedná o poměrně malý designový prvek, který nebývá větší než 8 x 8 cm, strhává na sebe pozornost, ať již úmyslně nebo ne. Po řadu let se také podílí na celkovém designu bytu nebo jednotlivých místností.

 

 

 ABB sleduje trendy a naslouchá potřebám svých zákazníků, proto jsme se rozhodli zařadit do nabídky skutečně autentické prémiové materiály, jakými jsou například břidlice, tvrzený papír, sklo nebo beton. Každý kus je tak díky organické struktuře materiálu zcela unikátní.

 Tyto materiály jsme přenesli do rámečků designové řady Busch-Axcent®, která tak uspokojí i náročné zákazníky. Pečlivé zpracování a 15 barevných odstínů a materiálových provedení rámečků dává zákazníkům dostatečný prostor pro výběr. Nadčasové rámečky jsou doplněny matnými „mechovými“ bílými a černými klapkami vypínačů, krytů zásuvek a dalších přístrojů (termostatů, čidel apod.). Klapky jsou příjemné na dotyk a jejich neutrální provedení umožňuje vyniknout autentickým materiálům rámečků, které jsou k dispozici v jedno až pětinásobném provedení.


 

 Pokud si chcete vypínače Busch-Axcent® prohlédnout a vyzkoušet, zavítejte na centrální sklad v Rakovníku, či do některé z poboček Elektro-viola. Na vlastní oči a dotek se budete moci přesvědčit, že vypínače Busch-Axcent® jsou po všech stránkách jedinečné.

Vybírat je také možné na našem e-shopu případně i z ostatních výrobků firmy ABB

Váš tým Elektro Viola